3D printen Zwolle

3D Printen ZwolleBent u op zoek naar een 3D print service in de buurt van Zwolle, zoek dan niet verder. CAD Visie is gespecialiseerd in het printen van verschillende soorten 3D objecten/modellen. Wij gaan als volgt te werk. U stuurt ons een 3D bestand, tekening of schets van uw te printen object, wij halen het door onze 3D software heen, sturen u een afbeelding ter goedkeuring voor het 3Dprinten. Na goedkeuring printen wij het bestand uit en sturen de 3d print vervolgens weer terug naar u. Verzending gaat per post, hierdoor maakt het niet uit of u nu in Breda, Hilversum of Zwolle woont. Wij zorgen ervoor dat 3D printen Zwolle voor iedereen.

Recent geprint:

Hoe gaat CAD Visie te werk?

Om een 3D object/model door CAD Visie te laten printen dient u het 3D model naar ons te versturen. Op basis hiervan kunnen wij voor u een prijs bereken.
Heeft u geen 3D model? Dan is dit ook geen probleem. Als u een schets, foto’s of iets wat lijkt op een bouwtekening heeft dan kunnen wij dit voor u omzetten naar een printbaar 3D model.
Zodra wij het model hebben is printen in Zwolle geen enkel probleem.

Verzending

Naast onze goedkope service bieden wij ook een snelle verzending aan. Uw 3D print wordt in Zwolle verzonden via onze samenwerking met Post NL. Past uw verzending door de brievenbus dan kunt u kiezen om het met postzegels te laten verzenden (de prijs is afhankelijk van het gewicht) of met een verzendbewijs. Indien u kiest voor de optie met verzendbewijs kost dat u € 3,95, maar kunt u uw verzending te allen tijde volgen via tracktrace.nl. Past uw verzending niet door de brievenbus dan wordt het als pakket verzonden voor maar € 6,95 incl. verzendbewijs. Let op, indien de verzending zwaarder is dan 10 kg. dan kost de verzending € 13,25.

Kortom bij CAD Visie profiteert u hoge kwaliteit, goedkope service en snelle verzending overal in Nederland.

Bekijk hier onze 3D print pagina.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.