Hoe groot kan ik 3D printen?

Hoe groot kan ik 3D printen?

3D printen kan niet zomaar in alle formaten. Wij kunnen prints van maximaal 20cm x 20cm x 20cm printen. Alle prints die aan dit print oppervlak voldoen kunnen en proberen wij direct te printen. Het kan echter voorkomen dat er onderdelen in uw prints zitten die niet zonder enige hulpstukken of als gehele print gerealiseerd kunnen worden. Hierover wordt u op de hoogte gebracht wanneer u een model upload voor printen en hiervan sprake is.
Met onze 3D printer kunnen wij verder relatief klein printen, maar mocht u detail hebben in uw model houd er dan rekening mee dat de print niet al te klein gemaakt moet worden, dit om de kwaliteit van detail te bewaken.

3D prints die het print oppervlak overschrijden moeten eerst passend gemaakt worden om te kunnen printen. Dit kunt u zelf trachten te doen of door ons laten doen. Hierover wordt u eveneens op de hoogte gebracht.
Te grote prints die wij aanpassen bouwen wij modulair op zodat deze allereerst aan het print oppervlak voldoen, maar ook op een mooie en goede manier in elkaar gezet kunnen worden later. Het in elkaar zetten van deze prints kan afhankelijk van de soort aanpassingen gedaan worden door onderdelen in elkaar te schuiven, aan elkaar vast te lijmen of wellicht te smelten. Het in elkaar zetten van de prints wordt niet standaard door ons gedaan. U kunt er voor kiezen dit door ons te laten doen, maar let op dat hier extra kosten bij komen kijken. Wij bespreken dit met u alvorens dit te doen waarbij u direct een prijs indicatie krijgt.

Let op dat bij alle door ons verrichte aanpassingen mogelijke kosten komen kijken. U wordt hier van op de hoogte gebracht alvorens deze aanpassingen doorgevoerd worden.
Daarnaast gaan wij ervan uit dat uw model al in de juiste verhoudingen zijn en dus op dat formaat geprint moeten worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.