Kan ik een testprint aanvragen?

Kan ik een testprint aanvragen?

Een test print kan u een goede indruk geven als het aankomt op materiaal en kwaliteit van de prints. Zodoende kunt u een inschatting maken of de print wel voldoet aan uw eisen en of u de overige prints voor uw project bij ons wilt laten uitwerken.

In de praktijk worden regelmatig test prints aangevraagd door product designers, architecten en interieur designers. Het gaat daarbij vaak om de ontwikkeling van grotere projecten als een maquette of prototype als zowel 3D prints die meerdere malen dienen te worden geprint.

Test prints kunnen alleen worden aangevraagd als u een dusdanig groot project of afname heeft. Bij een test print printen wij dan één object van het totale project. Heeft u meerdere objecten dan kunt met ons in overleg een keuze maken voor het te printen object.

Verder is een test print kosteloos bij ons aan te vragen zolang u de rest van uw project eveneens bij ons laat uitwerken. Als u dan toch besluit het project niet bij ons te laten realiseren zult u de volledige kosten van de test print alsnog moeten betalen.
Laat u wel uw project door ons realiseren dan hoeft u slechts de verzendkosten van €6,50 te betalen. U kunt u zelf deze kosten besparen door een afspraak bij ons in Hilversum of Breda te maken om de print af te halen.

Vraag bij ons na wat de mogelijkheden zijn via deze link

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.