Kan ik 3D printen zonder dat ik een 3D model heb?

Kan ik 3D printen zonder dat ik een 3D model heb?

Mocht u iets willen laten printen in 3D, maar er nog geen 3D model voor hebben dan kunt u via 3D drukwerk een aanvraag doen om een model voor u te laten ontwikkelen. Ons moederbedrijf, CAD Visie, zal dan voor u het model realiseren waarna het door 3D drukwerk geprint wordt.

Bij een aanvraag van een model verwacht CAD Visie foto’s, blauwdrukken of designs van hetgeen dat u in 3D wilt laten ontwerpen. Heeft u geen van deze dan kunt u in overleg met CAD Visie deze laten uitwerken. Let op dat hier extra kosten bij zullen komen.

Bij de aanvraag van uw model krijgt u via CAD Visie een offerte voor het ontwerpen. Wanneer u hiermee akkoord gaat zal deze offerte meegenomen worden in het factuur van de print. U krijgt dan een factuur van 3D drukwerk met daarbij inbegrepen de kosten voor het ontwerpen van het model.
Eenmaal na akkoord zal productie van het model direct in werking gezet worden. U krijgt dan bericht als het model af is en gereed voor printen. Heeft u in de tussentijd besloten om niet langer het model te laten printen dan zult u alsnog moeten voldoen aan de kosten voor het modelleren. U krijgt dan van CAD Visie een factuur opgestuurd met de kosten en kunt in verder overleg het model als render aangeleverd krijgen.

Meer vragen over 3D printen?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.