Websites

Wilt u een nieuwe website, blog of webshop laten ontwikkelen? Bij CAD Visie maken wij uw website naar uw wensen en die van de bezoeker. Wij richten ons daarbij op gebruiksvriendelijkheid om de ervaring van de gebruiker zo prettig mogelijk te maken, maar tegelijk ook SEO (Search Engine Optimization) waardoor meer mensen uw site zullen vinden. Zodoende heeft u meer gebruikers en dus een hogere conversie.

Gebruiksvriendelijkheid

Een goede site maak je niet met alleen goede of mooie content. Veel belangrijker nog is dat de bezoekers van de website makkelijk en prettig kunnen navigeren door de website. Bij het ontwerpen moet er dan ook op worden gelet dat de website: overzichtelijk is, logisch ingedeeld is en de bezoeker makkelijk bij de juiste content komt.
Bij CAD Visie houden wij dan ook rekening met deze design keuzes. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de site er professioneel afgewerkt uit zal komen te zien.

Daarnaast zorgen wij bij CAD Visie ervoor dat uw site ook bruikbaar is op smartphones en tablets door gebruik te maken van responsive design. Zodoende zal de website op elk apparaat er goed uitzien en gemakkelijk in gebruik zijn. Hierdoor hoeft bijvoorbeeld de gebruiker nooit in te zoomen op de content om dit goed te kunnen bekijken.
Daardoor is uw website overal en altijd toegankelijk wat ervoor zorgt dat er meer bezoekers op zullen komen en uw site goed aangegeven staat op Google.

Gericht op doelgroep

Als u een specifieke doelgroep heeft die u wilt benaderen dan zullen wij dit in ons web design en visuele weergave voor de website meenemen. Zodoende creƫeren wij een website die aantrekkelijk zal zijn voor de doelgroep waardoor deze langer en/of vaker op de website zal zijn en blijven.

Het soort doelgroep zal ook invloed (kunnen) hebben op hoeveel tekst of illustraties er aan de website toegevoegd moet worden. Samen met u zullen wij gaan kijken wat de juiste balans hiervoor is zodat u weet hoeveel content er nodig is en hoe u de illustraties het best kunt presenteren.

Search engine optimalisatie kan uw websiteverkeer erg "vergroten". Uw website of webshop wordt door SEO geoptimaliseerd om makkelijker in google gevonden te worden. Hoe hoger in google, hoe meer bezoekers.
Een onderdeel van search engine optimalisatie is social media. Hoe vaker u op social media actief bent bepaalt hoe belangrijke Google uw site vindt.
CAD Visie kan u hierin ondersteunen met onder andere reclame banners en andere promotieacties.
Als u voor SEO bij ons kiest ontvangt u maandelijks een rapport van de statistieken.Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.